concert: Warhaus in VIERNULVIER op WOENSDAG 22 NOVEMBER 2023

  • Warhaus
    Dauwpop 2017
    © Anne-Marie Kok
  • Warhaus
    Rock Werchter 2017 - Vrijdag
    © Tineke Klamer
WO.
22 NOV
WARHAUS 19:30 uur VIERNULVIER, Gent
2023
Hoofdprogramma Warhaus

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 22 november 2023.
Dat is 148 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Warhaus in VIERNULVIER
DEZE Warhaus TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 22 nov
VIERNULVIER, Gent
€ 28,00

EXTRA INFORMATIE

Het is ondertussen al een half decennium geleden dat Warhaus, het geesteskind van Maarten Devoldere (Balthazar) onze harten plots veroverde met prachtplaten We Fucked a Flame into Being (2016) en Warhaus (2017). Met zijn beschouwelijke teksten en de toevoeging van stemmige instrumentatie en sensuele zang creëert Devoldere een donkere, spannende sfeer, herinnerend aan grootheden als Tom Waits, Leonard Cohen, Serge Gainsbourg en Nick Cave.

Nu is Warhaus terug met een derde en langverwachte opvolger. Het nieuwe album kreeg de klinkende titel Ha Ha Heartbreak. De songs op de nieuwe plaat kwamen in amper drie weken tijd tot stand. Het enige wat hij daarvoor nodig had was de stilte van een hotelkamer in Palermo, een gitaar, een microfoon en een gebroken hart.

Ha Ha Heartbreak is naar eigen zeggen het meest persoonlijke en waarheidsgetrouwe Warhaus-album tot nu toe. Devoldere neemt je mee op een rollercoaster van rouw en verdriet, langs euforie, romantiek, wanhoop om uiteindelijk in nederigheid te eindigen. Verdriet verpakt in onweerstaanbare heupwiegende melodieën.

Foto's van Warhaus

Foto Warhaus te Warhaus - 9/11 - Rotown Foto Warhaus te Warhaus - 01/11 - TivoliVredenburg Foto Warhaus te Warhaus - 03/05 - TivoliVredenburg Foto Warhaus te Motel Mozaique 2017 - Vrijdag Foto Warhaus te Warhaus - 01/11 - TivoliVredenburg Foto Warhaus te Warhaus - 18/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 166 foto's van Warhaus

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws