concert: Kim Wilde in De Oosterpoort op VRIJDAG 05 APRIL 2024

  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
VR.
05 APR
KIM WILDE Grote zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Kim Wilde
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kim Wilde in De Oosterpoort
Tickets Kim Wilde:
Weet waar je koopt!
vr 05 apr
De Oosterpoort, Groningen
€ 44,60

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In april 2024 komt Kim Wilde naar Nederland. Een mooi moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière. Een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer ‘New Wave’ vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never trust a stranger’, ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’, ‘You came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong. Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Maar ook nieuwer werk van haar laatste ‘Here Come The Aliens’ album. De nummers ‘Pop Don’t Stop’, ‘Kandy Krush’ and ‘Birthday’ werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21e eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kim Wilde in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kim Wilde

Foto Kim Wilde te W-festival 2018 Foto Kim Wilde te Bospop 2007 Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool
 
Bekijk alle 91 foto's van Kim Wilde

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws