concert: The Tazers (sa) + Whip + Clitteband in dB's op DONDERDAG 23 MAART 2023

DO.
23 MRT
THE TAZERS (SA) + WHIP + CLITTEBAND 20:00 uur dB's, Utrecht
2023

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 23 maart 2023.
Dat is 371 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Tazers (sa) + Whip + Clitteband in dB's
DEZE The Tazers (sa) + Whip + Clitteband TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 23 mrt
dB's, Utrecht
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Bongloard was in Zuid-Afrika en kwamen daar deze band tegen, enter THE TAZERS. Die moeten in dB's spelen!
Ok dan. Gaan we regelen. Een Zuid-Afrikaanse psych-rockband met een schandalig sexy geluid, en totaal overdonderende live energie. Alles wordt nog extra vet door de combinatie van vocale harmonieen en genadeloos getimmer op de drums. Hitsong is ‘Wake Up’ dat al meer dan 1 miljoen keer werd gestreamd op Spotify. Maar allez, The Tazers zijn eerst en vooral een gigantisch lekker liveband.

En kom op tijd want het Utrechtse WHIP speelt ook. Deze band is een geluids-uitspatting van de creatieve geesten van Bob Mollema (Fluisteraars, [ex] Dr Duval) en Ben Kalb (Pizza Knife). Whip is dan ook niet voor één gat te vangen en laat de luisteraar het klappen van de zweep voelen in hun eigen collectieve muzikale ontdekkingstocht. Genreloos, vuig en gevaarlijk, geïnspireerd door alles wat de muzikanten lief is. Wie de muzikanten ook maar een beetje kent weet dat dit een lust voor de oren en ogen wordt.
Opener van deze gevarieerde rockavond is het Hilversumse Clitteband, een nieuwe punkband met aanstekelijk enthousiasme en grrll power. Ich bin ein Waschmaschine is een hit!