concert: Sef & het El Salvador Ensemble in De Oosterpoort op VRIJDAG 07 APRIL 2023

  • Sef
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
  • Sef
    Bevrijdingspop Haarlem 2012
    © Mitch Wolters
VR.
07 APR
SEF & HET EL SALVADOR ENSEMBLE Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2023
Hoofdprogramma Sef

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 april 2023.
Dat is 384 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Sef & het El Salvador Ensemble in De Oosterpoort
DEZE Sef & het El Salvador Ensemble TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 apr
De Oosterpoort, Groningen
€ 27,20

EXTRA INFORMATIE

Sef is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd artiest in de Nederlandse hiphop scene en ver daarbuiten. Je kent hem van hits als De Leven, Tijdmachine, of podcast Yous & Yay. Tijdens de lockdown vertaalde hij zijn nieuwe album naar een versie met orkest, met groot succes. Een nieuw album betekent een nieuw project, dus speelt Sef op 7 april met het El Salvador Ensemble al zijn nieuwe muziek én een selectie uit zijn eerdere repertoire!

El Salvador Ensemble
In 2020 bracht hij zijn vierde popalbum uit, El Salvador, een vrolijke en persoonlijke plaat vol met bossanova gitaartjes en openhartige teksten. Tijdens de lockdown kreeg hij 24 uur lang de sleutel van poptempel Paradiso om precies te doen wat hij wilde. Zijn plan: El Salavador integraal ten gehore brengen met een tienkoppig orkest. De livestream was een groot succes, waarop Sef besloot het concept ook voor volle zalen te willen spelen. Resultaat: twee uitverkochte shows in Paradiso, een clubtour door Nijmegen, Rotterdam en Utrecht in het voorjaar van 2022 én zijn intieme optreden in Het Amsterdamse Bostheater afgelopen zomer.

Foto's van Sef

Foto Sef te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Sef te ZOOmeravond: Sef - 20/7 - Artis Foto Sef te Life I Live 2019 Foto Sef te ZOOmeravond: Sef - 20/7 - Artis Foto Sef te Solar Weekend 2012 Foto Sef te Bevrijdingspop Haarlem 2012
 
Bekijk alle 28 foto's van Sef

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws