concert: Cory Henry in De Oosterpoort op VRIJDAG 31 MAART 2023

  • Cory Henry
    NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
    © Charles Batenburg
VR.
31 MRT
CORY HENRY Grote zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2023
Hoofdprogramma Cory Henry
Voorprogramma Delvon Lamarr Organ Trio
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cory Henry in De Oosterpoort
Tickets Cory Henry:
Weet waar je koopt!
vr 31 mrt
De Oosterpoort, Groningen
€ 33,60

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Multi-instrumentalist Cory Henry komt naar Groningen! De manier waarop Henry het Hammond B3-orgel in de schijnwerpers zet, heeft hem een grote schare fans opgeleverd. Met zijn nieuwe album Operation Funk zorgt hij op vrijdag 31 maart voor één groot groove-feest met jazz, gospel, funk en pop.Henry speelt al sinds zijn tweede jaar orgel en sindsdien heeft hij met jazz, gospel en elektronica als bouwstenen een eigen funky sound ontwikkeld. Hij werkte samen met Kirk Franklin, Robert Glasper, Lalah Hathaway, The Roots, Michael McDonald en Bruce Springsteen. Cory Henry verwierf bekendheid als de energieke motor van fusioncollectief Snarky Puppy. Hij verliet deze band in 2018 om zich meer te focussen op soloprojecten en is inmiddels één van de drijvende krachten achter de hedendaagse jazzscene.Henry staat bekend om zijn harmonisch rijke spel, dat teruggrijpt op de virtuoze onvoorspelbaarheid van Art Tatum en Oscar Peterson. De kans is groot dat je tijdens zijn energieke show te druk bent met dansen om dat te horen. De toetsenist weet elke zaal waar hij staat namelijk feilloos om te toveren tot gospelchurch.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cory Henry in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cory Henry, Delvon Lamarr Organ Trio

Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Cory Henry

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws