concert: De Toegift + Astronaut in V11 op VRIJDAG 10 MAART 2023

  • Astronaut
    Popronde Nijmegen 2023
    © Irwan Notosoetarso
  • De Toegift
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
VR.
10 MRT
DE TOEGIFT + ASTRONAUT 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2023
Hoofdprogramma De Toegift
Voorprogramma Astronaut

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 maart 2023.
Dat is 385 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets De Toegift + Astronaut in V11
DEZE De Toegift + Astronaut TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 mrt
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Het Zeeuwse De Toegift is niet bang om hun trots op dit prachtige stukje Nederland te laten botvieren in hun muziek. Ze combineren de werelden van eigentaalse poëzie en hedendaagse indie tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

Dit maakt voor een prachtig geheel dat goed in de smaak is gevallen tijdens de laatste popronde, waar ze veel volle shows speelde en uitgeroepen zijn tot 3voor12 talent. Het eigen geluid van de band is niet ergens anders te vinden, en met het nummer Nollestrand laten ze zien dat Bløf niet de enige zijn die een ode kunnen brengen aan een stukje strand in Zeeland. Onze voorkeur gaat sterk uit naar de versie van De Toegift, en op deze avond in V11 kun jij dit ook voor jezelf komen bepalen.

Foto's van De Toegift, Astronaut

Foto De Toegift te Popronde Nijmegen 2022 Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Popronde Nijmegen 2022
 
Bekijk alle 10 foto's van De Toegift
Bekijk alle 4 foto's van Astronaut

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws