concert: Wouter Hamel - Little Torch in C. Theater op VRIJDAG 17 MAART 2023

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
VR.
17 MRT
WOUTER HAMEL - LITTLE TORCH Schouwburg de Meerse - Grote zaal, 20:00 uur C. Theater, Hoofddorp
2023
Hoofdprogramma Wouter Hamel

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 maart 2023.
Dat is 12 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Wouter Hamel - Little Torch in C. Theater
DEZE Wouter Hamel - Little Torch TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 17 mrt
C. Theater, Hoofddorp

EXTRA INFORMATIE

Wouter Hamel’s komende theatertour speelt zich af in het schemerlicht. Met vaste krachten Thierry Castel en Sven Happel wordt het spanningsveld tussen het oude en moderne verkend: liedjes die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.

De shows maken volop gebruik van de theatersetting: met elektronische en akoestische instrumenten geven Hamel en zijn bandleden eigentijdse invloeden een romantische draai. Op sommige punten hoor je Wouter Hamel op zijn intiemst: zijn stem krijgt de ruimte om iedere lettergreep door je lichaam te laten tintelen. Langzaam maar zeker ontkurkt het optreden tot een opzwepende climax. Muziek met één been in het glansrijke, vlugge leven in de grote stad en met de ander in het zand op een tropisch paradijs, waar de golven je enkels strelen.

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 10/04 - Theater aan het Vrijthof Foto Wouter Hamel te MJAZZ 2014 - DAG 1
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws