concert: Cristina Branco - EVA in Theater en Congrescentrum De Hanzehof op VRIJDAG 28 APRIL 2023

VR.
28 APR
CRISTINA BRANCO - EVA 20:00 uur Theater en Congrescentrum De Hanzehof, Zutphen
2023
Hoofdprogramma Cristina Branco

EXTRA INFORMATIE

De Portugese zangeres Cristina Branco is een van de grootste fadista’s van onze tijd. Door haar moderne benadering van de traditionele fado, waarbij ze deze verrijkt met jazz, wereldmuziek en pop, heeft zij een compleet unieke stijl ontwikkeld. De vertolkster van het Portugese levenslied is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia en werkte in het verleden onder meer samen met BLØF. Tijdens dit nieuwe programma zal zij, naast eerder materiaal uit haar rijke carrière, ook live nummers van haar in 2020 verschenen album EVA ten gehore brengen. Zelf zegt ze hierover: “EVA is het portret van iemand in tijden van verandering. EVA is wat ik wil zijn.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater en Congrescentrum De Hanzehof in Zutphen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater en Congrescentrum De Hanzehof in Zutphen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cristina Branco - EVA in Theater en Congrescentrum De Hanzehof plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cristina Branco

Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005
 
Bekijk alle 3 foto's van Cristina Branco

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws