concert: Waylon - Gewoon Willem in Het Nationale Theater op ZATERDAG 22 APRIL 2023

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
ZA.
22 APR
WAYLON - GEWOON WILLEM 20:15 uur Het Nationale Theater , Den Haag
2023
Hoofdprogramma Waylon

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de theatershow geeft Willem (of Waylon), aan de hand van anekdotes uit een rijk leven, uitleg bij het album. Daarnaast gaat hij in gesprek met zijn publiek. Maar het liefst maakt hij muziek en zingt hij daarbij in zijn moerstaal. Hij brengt in een negentig minuten durend programma eigen liedjes, maar neemt ook een duik in de Nederlandstalige popgeschiedenis. Zodoende zijn er ook nummers van onder anderen Robert Long en André Hazes te verwachten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Nationale Theater in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Nationale Theater in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - Gewoon Willem in Het Nationale Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Stöppelhaene 2017 - Donderdag Foto Waylon te Bevrijdingspop Haarlem 2011 Foto Waylon te Waylon - 3/4 - Mezz Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 01/12 - Ahoy Foto Waylon te Stöppelhaene 2017 - Donderdag Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 01/12 - Ahoy
 
Bekijk alle 331 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws