concert: Nile + Krisiun + In element + Wrath of the nebula in Baroeg op DONDERDAG 08 DECEMBER 2022

DO.
08 DEC
NILE + KRISIUN + IN ELEMENT + WRATH OF THE NEBULA 18:00 uur Baroeg, Rotterdam
2022
Voorprogramma Krisiun
Toegang Vvk € 19,00. Entree € 20,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Als Nile in de late jaren 90 debuteert met “Amongst the Catacombs of Nephren-Ka” laten ze een verpletterende indruk achter. De combinatie van technisch onderlegde death metal met oud-Egyptische thematiek valt op. Intussen staan er 9 full-length albums achter hun naam. Met oprichter en frontman Karl Sanders aan het roer komt Nile voor de 6e keer naar Baroeg. Wij kunnen vertellen dat het de moeite waard is om te gaan bekijken, zeker met een drumbeest als George Kollias achter de kit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Baroeg in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Baroeg in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nile + Krisiun + In element + Wrath of the nebula in Baroeg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Nile, Wrath of the Nebula, Krisiun

Foto Nile te Roskilde 2010 Foto Nile te Waldrock 2006 Foto Nile te Waldrock 2006 Foto Nile te Roskilde 2010 Foto Nile te Graspop Metal Meeting 2014 dag 2 Foto Nile te Waldrock 2006
 
Bekijk alle 6 foto's van Nile

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen