event: THE BRAVE SHOW – BOEKPRESENTATIE IRENE CAMPFENS in Tobacco Theater op ZONDAG 25 SEPTEMBER 2022

ZO.
25 SEP
THE BRAVE SHOW – BOEKPRESENTATIE IRENE CAMPFENS 15:00 uur Tobacco Theater, Amsterdam
2022
Toegang €46,68

EXTRA INFORMATIE

BRAVICO® presenteert The Brave Show: een middagvullend programma vol ontmoeting en verdieping, met optredens van theatermaker Ilonka Ory en schrijver Irene Campfens. Om je eenzaam te voelen hoef je niet alleen te zijn. Denk daar eens over na. Tijdens The Brave Show neemt BRAVICO je mee in de wereld van eenzaamheid en verbinding, geluk en tegenslag, jezelf en samen zijn.

Muziek, literatuur en ontmoeting komen samen in TOBACCO Theater Amsterdam. Auteur Irene Campfens vertelt aan de hand van haar boek Gedialogeerd hoe haar eigen eenzaamheid haar (weer) in contact heeft gebracht met anderen. Irene richtte in 2018 BRAVICO op: een platform voor en door (ervarings)deskundigen die zichzelf The Brave Ones noemen.

BRAVICO nodigt Ilonka Ory uit om in deze editie het podium te betreden. Ilonka is een door de wol geverfde theatermaker en singer-songwriter. Ze maakt Nederlandstalige muziek over echte dingen: het leven en alles wat daarbij hoort.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Tobacco Theater in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Tobacco Theater in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat THE BRAVE SHOW – BOEKPRESENTATIE IRENE CAMPFENS in Tobacco Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]