concert: The BB King Blues Band in Neushoorn op ZATERDAG 04 JUNI 2022

ZA.
04 JUN
THE BB KING BLUES BAND Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma The BB King Blues Band
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The BB King Blues Band in Neushoorn
Tickets The BB King Blues Band:
za 04 jun
Neushoorn, Leeuwarden
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

B.B. King wordt door velen beschouwd als één van de grootste bluesartiesten aller tijden. Meer dan een halve eeuw lang bepaalden B.B. King en B.B. King's band de blues voor de wereld, met klassiekers als "The Thrill Is Gone", "Every Day I Have The Blues", "How Blues Can You Get', 'Guess Who' en 'Why I Sing The Blues'.

B.B. King is al weer ruim zes jaar niet meer onder ons, maar zijn muziek is nog springlevend. Nu zijn de leden van de B.B. King Blues Band bij elkaar gekomen om verder te touren ter nagedachtenis aan de blueslegende. De originele leden van de B.B. King Blues Band treden op over de hele wereld samen met extra doorgewinterde bluesmuzikanten James "Boogaloo" Bolden, Claudette King, Russell Jackson, Michael Lee, Wilbert Crosby, Darrell Lavigne, Myron Jackson en Brandon Jackson:

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The BB King Blues Band in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals