concert: Merol in De Oosterpoort op VRIJDAG 03 JUNI 2022

  • Merol
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
  • Merol
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
VR.
03 JUN
MEROL Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2022
Hoofdprogramma Merol
Voorprogramma Anna-Rose Clayton
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Merol in De Oosterpoort
Tickets Merol:
vr 03 jun
De Oosterpoort, Groningen
€ 20,40

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Zeg je MEROL, dan denken veel mensen direct aan 'Hou Je Bek En Bef Me'. Maar MEROL is zo veel meer dan die hitsingle uit 2019. Deze roodharige femme fatale gooit al een aantal jaar hoge ogen met haar rake teksten, zelfspot en catchy melodieën. Onlangs stal ze ook het hart van onze zuiderburen door haar deelname aan De Slimste Mens Ter Wereld. MEROL is ongedwongen zichzelf met odes aan dingen die veel mensen niet direct voor lief nemen; laatbloeiers, campingdisco's en thema's die in eerste instantie niet verleidelijk zijn. Haar tikkeltje cheeky teksten liggen in een bed van beats en '80 synths en daarmee weet ze menig hart te veroveren. Elke single lijkt een hit en sommigen worden soundtracks van hele subculturen.

Op vrijdag 15 april komt haar debuutalbum 'Troostprijs' uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Merol in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Merol, Anna-Rose Clayton

Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Paaspop 2022 Foto Merol te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 82 foto's van Merol
Bekijk alle 2 foto's van Anna-Rose Clayton

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan