concert: Kayak in De Vorstin op ZATERDAG 14 MEI 2022

  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
ZA.
14 MEI
KAYAK Main Stage, 20:00 uur De Vorstin, Hilversum
2022
Hoofdprogramma Kayak
Voorprogramma Lesoir
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kayak in De Vorstin
Tickets Kayak:
za 14 mei
De Vorstin, Hilversum

EXTRA INFORMATIE

Het begon allemaal ergens in 1972: toetsenist Ton Scherpenzeel en drummer Pim Koopman richtten Kayak op. Een band die al snel een eigen stijl van epische prog-muziek ontwikkelde en in die tijd in één adem werd genoemd met bands als Yes en Focus. De band heeft sindsdien vele bezettingen gehad en is nog steeds uiterst succesvol in het genre gebleven. Helaas voor de fans van deze Nederlandse proggers is het einde in zicht: dit zal de laatste keer zijn dat de band op tournee gaat! Bandleider (en levende legende) Ton Scherpenzeel: "Elke reis, hoe mooi ook, heeft een einde." De concertreeks zal plaatsvinden in verschillende Europese landen en wij zijn natuurlijk vereerd dat 013 een van deze shows mag hosten. Geniet nog één laatste keer van fantastische nummers als 'Ruthless Queen', 'Wintertime' en 'Ripples on the Water' en geef de heren een warm afscheid!

De support wordt deze avond verzorgt door de Nederlandse artrock band Lesoir. Een groep gepassioneerde muzikanten die, zonder na te denken over de blauwdrukken van de altijd definiërende genres, ons de fijnste symfonisch georiënteerde rock voorschotelt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Vorstin in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kayak in De Vorstin plaatsvindt.

Foto's van Kayak, Lesoir

Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij
 
Bekijk alle 9 foto's van Kayak
Bekijk alle 12 foto's van Lesoir

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan