concert: Kayak in Vorstin op ZATERDAG 14 MEI 2022

  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
ZA.
14 MEI
KAYAK Grote Zaal, 20:00 uur Vorstin, Hilversum
2022
Hoofdprogramma Kayak
Voorprogramma Lesoir

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 mei 2022.
Dat is 684 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Kayak in Vorstin is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 14 mei
Kayak
Vorstin, Hilversum

EXTRA INFORMATIE

Het begon allemaal ergens in 1972: toetsenist Ton Scherpenzeel en drummer Pim Koopman richtten Kayak op. Een band die al snel een eigen stijl van epische prog-muziek ontwikkelde en in die tijd in één adem werd genoemd met bands als Yes en Focus. De band heeft sindsdien vele bezettingen gehad en is nog steeds uiterst succesvol in het genre gebleven. Helaas voor de fans van deze Nederlandse proggers is het einde in zicht: dit zal de laatste keer zijn dat de band op tournee gaat! Bandleider (en levende legende) Ton Scherpenzeel: "Elke reis, hoe mooi ook, heeft een einde." De concertreeks zal plaatsvinden in verschillende Europese landen en wij zijn natuurlijk vereerd dat 013 een van deze shows mag hosten. Geniet nog één laatste keer van fantastische nummers als 'Ruthless Queen', 'Wintertime' en 'Ripples on the Water' en geef de heren een warm afscheid!

De support wordt deze avond verzorgt door de Nederlandse artrock band Lesoir. Een groep gepassioneerde muzikanten die, zonder na te denken over de blauwdrukken van de altijd definiërende genres, ons de fijnste symfonisch georiënteerde rock voorschotelt.

Foto's van Kayak, Lesoir

Foto Kayak te Kayak - 14/05 - Metropool Foto Kayak te Kayak - 29/04 - 013 Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 29/04 - 013 Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 14/05 - Metropool
 
Bekijk alle 23 foto's van Kayak
Bekijk alle 19 foto's van Lesoir

Gerelateerd nieuws