concert: Goose in Tolhuistuin op MAANDAG 11 APRIL 2022

  • Goose
    Werfpop 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Goose
    Solar Weekend 2013
    © Mitch Wolters
MA.
11 APR
GOOSE Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2022
Hoofdprogramma Goose

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 11 april 2022.
Dat is 708 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Goose in Tolhuistuin
DEZE Goose TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 11 apr
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

GOOSE is een vierkoppige Belgische electrorockband. Vanuit hun eigen Safari Studios in Kortrijk maken Mickael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe en Bert Libeert dansbare en stevige nummers waarin synthesizers de boventoon voeren. Al sinds 2000 weet de formatie de kloof tussen rockers en ravers te overbruggen: zo zie je GOOSE net zo makkelijk Tomorrowland als Rock Werchter platspelen.
De band brak door met eerste single 'Audience', die in een Coca-Cola reclame te horen was en daardoor in Europa snel opgepikt werd. Vier albums en vele succesvolle singles volgden, waarvan een aantal werden geremixt door mede-electro acts als Soulwax en The Bloody Beetroots. Op de laatste EP 'Something New' laat GOOSE een nieuwe, in lockdown opgebouwde energie vrij. De plaat is naast een muzikaal ook een visueel project geworden: voor het artwork en de begeleidende video's werkte de band samen met de Belgische kunstenaar Bart Stolle.

Foto's van Goose

Foto Goose te Rock Werchter 2011 Foto Goose te Goose - 22/2 - Melkweg Foto Goose te Werfpop 2013 Foto Goose te We Are Electric 2015 Foto Goose te Suikerrock 2014 Foto Goose te Rock Werchter 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 64 foto's van Goose

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws