concert: I Like Trains + Docile Bodies in Baroeg op ZATERDAG 22 OKTOBER 2022

ZA.
22 OKT
I LIKE TRAINS + DOCILE BODIES 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma I Like Trains

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 16 oktober 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 22 oktober 2022.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 22 oktober 2022.
Dat is 551 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets I Like Trains + Docile Bodies in Baroeg
DEZE I Like Trains + Docile Bodies TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 22 okt
Baroeg, Rotterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

In 2016 bracht de band hun eigen film ‘A divorce before marriage’ uit dat een inkijkje gaf in het privéleven van de bandleden en het proces van opnemen van het album ‘The Shallows’. Met zoveel wapenfeiten op zak zou de band natuurlijk naast hun schoenen kunnen lopen maar niets is minder waar, hun mentaliteit van ‘geen woorden maar daden’ past perfect in de stad waar deze leus groot is geworden en dat ook nog eens op loopafstand van station Lombardijen!

Docile Bodies is een Tilburgse postpunk band die dit jaar hun album ‘Sculptures in Motion’ uitbracht op het Amerikaanse A la Carte Records. Dat dit album gereleased werd op cassette geeft wel aan dat dit 4-tal nostalgie hoog in het vaandel hebben staan. Geïnspireerd door bands als The Cure, Chameleons en Killing Joke geven ze een modern eigentijds geluid aan hun gitaar landschap. Docile Bodies is een veelbelovende nieuwe Nederlandse band die deze Wavefest avond zal aftrappen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest