concert: VanVelzen - Change of mind in Theater de Blauwe Kei op ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

  • VanVelzen
    Festyland 2011
  • VanVelzen
    Paaspop Schijndel 2011
    © Marcel Poelstra
ZA.
30 OKT
VANVELZEN - CHANGE OF MIND 20:15 uur Theater de Blauwe Kei, Veghel
2021
Hoofdprogramma VanVelzen
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets VanVelzen - Change of mind in Theater de Blauwe Kei
Tickets VanVelzen - Change of mind:
za 30 okt
Theater de Blauwe Kei, Veghel

EXTRA INFORMATIE

In samenwerking met LINDA.nl maakt Roel van Velzen de succesvolle podcastserie ‘Roels Sofasessies’. Hierin praat Roel met gasten op buitengewoon openhartige wijze over hoe hij na alle veranderingen in zijn leven weer nieuw geluk vond. Deze gesprekken worden door velen als inspirerend ervaren. Roel schreef er een aantal prachtige nieuwe liedjes over. Deze liedjes en de verworven inzichten vullen elkaar prachtig aan en vormen de basis van de voorstelling ‘Change Of Mind’.

Maar er is nog meer nieuws: voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef, en uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater de Blauwe Kei in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat VanVelzen - Change of mind in Theater de Blauwe Kei plaatsvindt.

Foto's van VanVelzen

Foto VanVelzen te Appelpop 2009 Foto VanVelzen te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto VanVelzen te Helden van Amstel Live 2010 Foto VanVelzen te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto VanVelzen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto VanVelzen te VanVelzen - 4/12 - Effenaar
 
Bekijk alle 102 foto's van VanVelzen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws