concert: Villagers in LantarenVenster op WOENSDAG 12 JANUARI 2022

  • Villagers
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Villagers
    Where The Wild Things Are 2013
WO.
12 JAN
VILLAGERS 19:30 uur LantarenVenster, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma Villagers
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Villagers in LantarenVenster
Tickets Villagers:
wo 12 jan
LantarenVenster, Rotterdam
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Villagers komt terug naar LantarenVenster! Ruim twee jaar na het vorige concert komt de Ierse indiefolkband van singer-songwriter Conor O’Brien op 12 januari de muziek van het nieuwe album Fever Dreams voorstellen aan de Rotterdamse fans.

O’Brien is een man met een opmerkelijk talent voor het schrijven van introspectieve liedjes. Met Villagers maakt hij vindingrijke, doortastende alternatieve pop, vaak intieme en verhalend. Ruim twaalf jaar geleden zag Villagers het levenslicht met Becoming A Jackal, een plaat vol akoestische folksongs over mythes en magie. Inmiddels heeft Conor zijn horizon verbreed. Op zijn voorlaatste album vond hij Villagers volledig opnieuw uit: een soulvolle, gelaagde sound werd gecombineerd met toegankelijke melodieën. Ineens maakte hij ook spirituele jazz, werkte hij met een fluitist en gebruikt hij samples van gospel- en soullegendes als The Dixie Hummingbirds en Donnie Hathaway.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de LantarenVenster in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Villagers in LantarenVenster plaatsvindt.

Foto's van Villagers

Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto Villagers te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Villagers te Into The Great Wide Open 2011 Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 79 foto's van Villagers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws