concert: Goldband in De Oosterpoort op VRIJDAG 29 OKTOBER 2021

VR.
29 OKT
GOLDBAND Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2021
Hoofdprogramma Goldband
Concert uitverkocht
Goldband in De Oosterpoort is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 29 okt
Goldband
De Oosterpoort, Groningen
€ 18,90

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Goldband aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

In 2019 stormde de Goldband uit het niets de Nederlandse muziekindustrie binnen met hun debuut-EP en veelbesproken optredens op Wildeburg en Lowlands. Al gauw veroverde Goldband de harten van vele Nederlandse en Belgische fans met hun onmiskenbare elektronische popsound en roemruchte live reputatie. Na het uitbrengen van een tweede EP en meerdere nummers volgt nu het officiële debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’, met onder andere de singles ‘De Wereld’, ‘De Langste Nacht’ en ‘Noodgeval’. Het album stipt alom vertegenwoordigde onderwerpen aan als het nachtleven en de liefde. Tegelijkertijd schuwt de Haagse band de grotere vragen van het leven niet. Ze verkennen thema’s als de dood, ouderschap, depressie en de huidige staat van de wereld. En dat op geheel eigenzinnige en relativerende wijze.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Goldband in De Oosterpoort plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws