concert: Dutch String Collective - Schubert in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland op ZATERDAG 23 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dutch String Collective - Schubert in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland ) verplaatst naar zaterdag 16 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 OKT
DUTCH STRING COLLECTIVE - SCHUBERT 20:30 uur KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2021
Hoofdprogramma Dutch String Collective

EXTRA INFORMATIE

Franz Schuberts korte bestaan is minstens zo opmerkelijk als dat van Mozart, hij was net zo’n muzikaal talent. In de voorstelling Schubert wordt het dramatische levensverhaal van deze sympathieke jonge componist verteld.
Luister naar de prachtige muziek van Schubert, geplaatst in de context van zijn leven en tijd. Leer hem kennen door het persoonlijke drama van zijn ziekte, het mysterie omtrent zijn liefdesleven. De beroemde stukken die hij schreef worden gespeeld door uitmuntende musici, The Dutch String Collective.

Gerelateerd nieuws