concert: Fuzz in Rotown op WOENSDAG 02 MAART 2022

WO.
02 MRT
FUZZ 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Fuzz
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fuzz in Rotown
Tickets Fuzz:
wo 02 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 19,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Je kon afgelopen decennium niet een keer omdraaien of je werd begroet met nóg een Ty Segall-project. Een van de escapades van deze ongekend productieve garagerocker was Fuzz, het trio dat Segall vormt met Chad Ubovich (Mikal Cronin, Meatbodies) en Charles Moothart (die in dezelfde bands rondzwerft). Destijds bleef het beperkt met kerstsingle Sleigh Ride en This Time I Got A Reason.

Met genoeg tijd en ademruimte is er inderdaad reden te meer om van Fuzz iets meer te maken dan een kort avontuur. Als volwaardige band duikt Fuzz halsdiep in de woeste gitaarrock en psychedelica van de jaren zestig en zeventig. Denk aan Black Sabbath, Jimi Hendrix, Hawkwind en de prog-blues van The Groundhogs.

Zeker niet voor de tere zieltjes, waarschuwt de band. Wij ruiken de geur van branded rubber en brandstof al van ver aan de andere kant van de oceaan. Een spoor van hellevuur zal vandaag worden gebaand en Rotown ligt precies op het pad.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fuzz in Rotown plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan