concert: De Staat in Doornroosje op DONDERDAG 24 FEBRUARI 2022

  • De Staat
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
  • De Staat
    Werfpop 2012
DO.
24 FEB
DE STAAT Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma De Staat
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Staat in Doornroosje
Tickets De Staat:
do 24 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De Staat is in de twaalf jaar van zijn bestaan uitgegroeid tot misschien wel de beste liveband van Nederland. Succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ zijn ondertussen ware festivalklassiekers geworden. En zoals de succesformatie rondom Torre Florim onlangs al liet doorschemeren, staat er een hoop nieuw materiaal op stapel.
Begin volgend gaar gaat de band op internationale tour; tien data door de UK en Europa, waarvan twee optredens gepland staan in Nederland. Met twee jaar opgebouwde adrenaline en een berg nieuwe tracks zal de band eind februari terugkeren naar hun ‘eigen’ Roosje voor weer een show zoals we die van De Staat gewend zijn!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Staat in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van De Staat

Foto De Staat te Dauwpop 2009 Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te Dauwpop 2009 Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te Zwarte Cross 2016 - zaterdag Foto De Staat te Pinguins in Paradiso - 04/04 - Paradiso Amsterdam
 
Bekijk alle 381 foto's van De Staat

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan