concert: Suzan & Freek in De Oosterpoort op ZONDAG 14 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • MEAU
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Suzan & Freek in De Oosterpoort) verplaatst naar zondag 27 februari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 NOV
SUZAN & FREEK Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2021
Hoofdprogramma Suzan & Freek
Voorprogramma MEAU
Concert uitverkocht
Suzan & Freek in De Oosterpoort is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De carrière van Suzan & Freek verteld als een sprookje. Ze leren elkaar kennen op de middelbare school, worden verliefd en gaan samen muziek maken. Onder de naam ‘De Minuut’ posten ze covers op Facebook en bouwen zo een indrukwekkende fanbasis op. Nog voordat ze eigen materiaal hebben uitgebracht is hun ster rijzende en spelen ze voor uitverkochte zalen. Inmiddels voeren Suzan & Freek de Nederlandse (en Belgische) hitlijsten aan met hun pakkende popnummers. Reden genoeg voor een flink clubtour!

Foto's van Suzan & Freek, MEAU

Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 18/02 - Paradiso Foto Suzan & Freek te Tuckerville 2018 Foto Suzan & Freek te Tuckerville 2018 Foto Suzan & Freek te Zuiderpark Live: Suzan & Freek - 20/08 - Zuiderparktheater Foto Suzan & Freek te Tuckerville 2018 Foto Suzan & Freek te Zuiderpark Live: Suzan & Freek - 20/08 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 152 foto's van Suzan & Freek
Bekijk alle 43 foto's van MEAU

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws