concert: Donnie (NL) in Het Bolwerk op ZATERDAG 07 AUGUSTUS 2021

  • Donnie (NL)
    Lowlands 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Donnie (NL)
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
ZA.
07 AUG
DONNIE (NL) 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2021
Hoofdprogramma Donnie (NL)
Toegang € 12,00/ € 15,00

EXTRA INFORMATIE

Donnie is de man van money en vlees. Maradonnie. Hij staat bekend om zijn vindingrijke wordplay, de track ‘Snelle Planga’ en zijn album ‘Mannelogie’. Dat werd een van de meest succesvolle hiphopreleases van 2015, dankzij tracks als ‘Batras’ en ‘Wubbe Ockels’. Daarna volgden onder meer ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’, waarmee Don nog sneller richting de top ging. Bas Bron van De Jeugd produceerde zijn beats. In 2019 dropt Donnie zijn album ‘Door Het Licht’, met daarop tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. Direct na de release tourde hij door Nederland en België. Vervolgens mocht zelfs een hit met niemand minder dan Frans Bauer niet ontbreken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Donnie (NL) in Het Bolwerk plaatsvindt.

Foto's van Donnie (NL)

Foto Donnie (NL) te Donnie - 11/4 - TivoliVredenburg Foto Donnie (NL) te Dauwpop 2019 Foto Donnie (NL) te Donnie - 11/4 - TivoliVredenburg Foto Donnie (NL) te Donnie - 11/4 - TivoliVredenburg Foto Donnie (NL) te Donnie (NL) - 25/01 - Paradiso Foto Donnie (NL) te Donnie (NL) - 25/01 - Paradiso
 
Bekijk alle 37 foto's van Donnie (NL)

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws