concert: The Drums in Tolhuistuin op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Drums
    Optimus Primavera Sound 2012
    © Erik Luyten
  • The Drums
    Optimus Primavera Sound 2012
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Drums in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
THE DRUMS Club, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma The Drums
Voorprogramma Ekkstacy

EXTRA INFORMATIE

In 2010 brengt The Drums hun eerste album uit en het is meteen raak. De gelijknamige plaat staat vol met aanstekelijke indienummers zoals 'Let's Go Surfing'. De vrolijke gitaarlijntjes gepaard met duistere teksten creëren al gauw het typerende geluid voor The Drums. Voor het nieuwe album 'MOMMY DON'T SPANK ME' dook de band in hun oudere muziek. Het werd een verzameling van weinig gehoorde nummers uit hun vroege jaren die thema's van verlangen en liefdesverdriet verkent. Het zijn onderwerpen waar frontman Jonny Pierce in zijn teksten altijd aan vastgehouden heeft.

Foto's van The Drums, Ekkstacy

Foto The Drums te Optimus Primavera Sound 2012 Foto The Drums te Optimus Primavera Sound 2012 Foto The Drums te Pukkelpop 2010 Foto The Drums te Optimus Primavera Sound 2012 Foto The Drums te Iceland Airwaves 2009 Foto The Drums te Optimus Primavera Sound 2012
 
Bekijk alle 14 foto's van The Drums

Gerelateerd nieuws