concert: Gotu Jim in Rotown op ZATERDAG 18 SEPTEMBER 2021

  • Gotu Jim
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZA.
18 SEP
GOTU JIM 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Gotu Jim
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Gotu Jim in Rotown
Tickets Gotu Jim:
za 18 sep
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Het wordt weer eens tijd voor Rotown om de voorraad Veuve Clicquot champagne op te schorten, want Gotu Jim komt langs. Na die lange lockdown zal het vanavond namelijk zo rijkelijk vloeien als de bloedzee in The Shining. Gotu Jim is de eerste artiest getekend door Burning Fik, het label van Pepijn Lanen (De Jeugd) en Abel van Gijlswijk (Hang Youth).

Als een soort Gen Z Raoul Duke met vederlichte beats en autotune-teksten – over veel blowen, liefde op het eerste gezicht en dealen met dealers – maakte Jim het nachtleven onveilig. Dat nachtleven sneuvelde na de pandemie, maar het fenomeen Gotu Jim loopt intussen nog prettig uit de hand. De nieuwste EP Gouden James tovert weer een nieuwe salvo tunes uit de hoge vissershoed.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gotu Jim in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Gotu Jim

Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Gotu Jim te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Gotu Jim te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 8 foto's van Gotu Jim

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws