concert: Anneke van Giersbergen in Noorderkerk op ZATERDAG 21 MEI 2022

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
ZA.
21 MEI
ANNEKE VAN GIERSBERGEN 19:30 uur Noorderkerk, Sneek
2022
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 16 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 21 mei 2022.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 mei 2022.
Dat is 45 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Anneke van Giersbergen in Noorderkerk is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd gezien worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd.

Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF. 2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Anneke’s carrière. Dit lustrum is gevierd met twee uitverkochte shows in de Effenaar in haar eigen Eindhoven. Tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre. Anneke werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album. Om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in mei 2022 solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties zal brengen.

Foto's van Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 17/10 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij Foto Anneke van Giersbergen te The Darkest Tour: Filth Fest - 3/12 - 013
 
Bekijk alle 57 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws