concert: Daniel Romano in Doornroosje op WOENSDAG 29 JUNI 2022

  • Daniel Romano
    Tuckerville 2017
    © Serge Hasperhoven
  • Daniel Romano
    Tuckerville 2017
    © Serge Hasperhoven
WO.
29 JUN
DANIEL ROMANO Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Daniel Romano
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Daniel Romano in Doornroosje
Tickets Daniel Romano:
wo 29 jun
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

In 2020 heeft Daniel Romano maar liefst 9 albums uitgebracht, waaronder een live-album, een ‘Beatles-album’ en een country-album. Door deze laatste kunnen vele fans weer opgelucht ademhalen, want van country van Romano kreeg menig luisteraar geen genoeg na het uitkomen van de klassieker ‘Come Cry With Me’ uit 2013. Echter bracht hij na het laatstgenoemde vrijwel geen enkel album meer uit dat enigszins logisch in de muzieklijn paste.

Volledig terecht is dus zijn imago als zogenoemde ‘collage-artiest’. Met zijn meest recente album ‘How Ill Thy World is Ordered’ laten Romano en band hun veelzijdigheid wederom doorschemeren. Ze zijn bedreven in de swing en sway van zachtere sentimenten, en bewijzen zowel teder als dapper te kunnen zijn. De plaat staat vol verrassende nummers, zoals ‘A Rat Without A Tale’, terwijl de luisteraar ook wordt getrakteerd op meer eerlijk naar-de-kern leadgitaarspel dan Daniel ooit eerder op tape heeft vastgelegd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daniel Romano in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Daniel Romano

Foto Daniel Romano te Sniester Festival 2019 Foto Daniel Romano te Tuckerville 2017 Foto Daniel Romano te Sniester Festival 2019 Foto Daniel Romano te Tuckerville 2017 Foto Daniel Romano te Tuckerville 2017 Foto Daniel Romano te Sniester Festival 2019
 
Bekijk alle 6 foto's van Daniel Romano

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws