concert: Black Midi in Tolhuistuin op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • black midi
    Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag
  • black midi
    Black Midi - 17/09 - Melkweg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Black Midi in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
BLACK MIDI Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma black midi

EXTRA INFORMATIE

De Britse formatie black midi profileert zich met hun hybride combinatie van math-rock, industrial noise en post-punk als één van de meest eigenzinnige acts uit de Zuid-Londense muziekscene. Na debuutplaat 'Schlagenheim' verschijnt binnenkort opvolger 'Cavalcade'. De nieuwe plaat is vooral dynamisch in zijn muzikale ambitie. De groep luistert breed en diep, niet alleen naar rock en jazz, maar ook hiphop, elektronische dansmuziek, klassiek, ambient, prog. Black Midi omschrijft het zelf als volgt: "We combineren de lessen die we uit al deze muziek hebben geleerd om iets te maken dat interessant is om naar te luisteren en een geluid heeft wat gloednieuw is."

Foto's van black midi

Foto black midi te Best Kept Secret 2022 - zondag Foto black midi te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto black midi te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto black midi te Black Midi - 17/09 - Melkweg Foto black midi te Black Midi - 17/09 - Melkweg Foto black midi te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019
 
Bekijk alle 17 foto's van black midi

Gerelateerd nieuws