concert: Ariel Posen / Del Barber in Merleyn op DONDERDAG 10 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ariel Posen / Del Barber in Merleyn) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
10 FEB
ARIEL POSEN / DEL BARBER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Ariel Posen

EXTRA INFORMATIE

De rootsy sound van de Canadese gitarist en singer songwriter Ariel Posen lgaat van blues tot R&B, melodieuze rock ‘n roll en blue eyed soul. Na een carrière als lid van roots-rock band The Bros. Landreth gaat hij solo de wereld over. Met zijn goed ontvangen solo debuut How Long uit 2019 zette hij zichzelf op de kaart in de roots-scene. Opvolger ‘Headway’ is onlangs verschenen, waarop de singer songwriter de balans opmaakt van zijn persoonlijke en muzikale vooruitgang. We horen een muzikant die zijn geluid echt heeft uitgekristalliseerd. Het Amerikaanse magazine Rolling Stone noemt hem zelfs al een “a modern-day guitar hero”.

Del Barber is een geboren en getogen Canadees en wordt vaak ‘de John Prine van Canada’ genoemd. Zijn voorliefde voor het ruige, mysterieuze landschap hoor je duidelijk terug in zijn met folk doordrenkte albums. Zijn meest recente plaat is ‘Stray Dogs’, een verzameling van niet eerder verschenen demo’s.