concert: Humanity's Last Breath / Hypno5e / Jinjer in Doornroosje op ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021

  • Jinjer
    Into The Grave 2019, Zaterdag
    © Tim van Veen
  • Jinjer
    Into The Grave 2019, Zaterdag
    © Tim van Veen
ZO.
26 SEP
HUMANITY'S LAST BREATH / HYPNO5E / JINJER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Humanity's Last Breath / Hypno5e / Jinjer in Doornroosje
Tickets Humanity's Last Breath / Hypno5e / Jinjer:
zo 26 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,50

EXTRA INFORMATIE

De uit Oekraïne afkomstige metalband Jinjer geldt inmiddels al lang niet meer als band to watch. Het viertal heeft zich in sneltreintempo naar de top van de internationale metalscene gewerkt.

De kracht van Jinjer zit hem in het adapteren en combineren van vele verschillende stijlen. De band haalt inspiratie uit de death metal, progressieve metal, rock en flirt daarbij ook nog met de grooves van de nu-metal. Boegbeeld van Jinjer is onbetwistbaar de charismatische zangeres Tatiana Shmailyuk die zowel diepe grunts als heldere, cleane zang erg goed aankan. Ook de meeste recente plaat ‘Macro’ uit 2019 is hier een bewijs van. De Oekraïeners laten horen met speels gemak van metal naar reggae, naar death metal en vervolgens naar progressieve metal te kunnen switchen zonder dat er ook maar iemand af zal haken bij deze opwindende mash-up van stijlen. Daarnaast klinkt het ook nog eens allemaal als een klok. Jinjer ís metal anno 2021.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Humanity's Last Breath / Hypno5e / Jinjer in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Humanity's Last Breath, Hypno5e, Jinjer

Foto Humanity's Last Breath te Amsterdam Metal Fest Foto Humanity's Last Breath te Amsterdam Metal Fest Foto Humanity's Last Breath te Amsterdam Metal Fest Foto Humanity's Last Breath te Amsterdam Metal Fest Foto Jinjer te Into The Grave 2019, Zaterdag Foto Jinjer te Amorphis / Soilwork - 12/01 - Doornroosje
 
Bekijk alle 4 foto's van Humanity's Last Breath
Bekijk alle 10 foto's van Jinjer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen