concert: Kandace Springs in Tolhuistuin op ZATERDAG 20 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kandace Springs
    Kandace Springs - 11/05 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
  • Kandace Springs
    Kandace Springs - 11/05 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kandace Springs in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
20 NOV
KANDACE SPRINGS Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Kandace Springs

EXTRA INFORMATIE

Soul- en jazz-zangeres, songwriter en pianist Kandace Springs werd geboren in Nashville en groeide op in een muzikaal gezin. Ze breekt in 2014 door wanneer niemand minder dan Prince een video ziet waarin Springs een cover zingt van Sam Smith's 'Stay With Me'. Zonder twijfel nodigt de funklegende haar uit om met hem op te treden op Paisley Park. Haar meest recente album ‘Indigo’ zag in 2018 het levenslicht en daarop klinken haar funky sound en geweldige, diepe vocalen beter dan ooit tevoren. In 2021 komt de jonge zangeres, nadat het concert twee keer moest worden verplaatst vanwege de coronamaatregelen, terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord.

Foto's van Kandace Springs

Foto Kandace Springs te Kandace Springs - 11/05 - LantarenVenster Foto Kandace Springs te Kandace Springs - 11/05 - LantarenVenster Foto Kandace Springs te Kandace Springs - 11/05 - LantarenVenster Foto Kandace Springs te North Sea Jazz 2016 - Vrijdag Foto Kandace Springs te Kandace Springs - 11/05 - LantarenVenster Foto Kandace Springs te Kandace Springs - 11/05 - LantarenVenster
 
Bekijk alle 12 foto's van Kandace Springs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws