concert: BAROEG GAAT LIVE: DJ’S VALENTINA + MATHIEU livestream op ZATERDAG 17 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (BAROEG GAAT LIVE: DJ’S VALENTINA + MATHIEU in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 APR
BAROEG GAAT LIVE: DJ’S VALENTINA + MATHIEU 20:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021

Dit was een virtueel bij te wonen concert

Let op! Dit concert was alleen online (via een stream) te volgen.

MEER LIVESTREAMS?

Check hier de volledige livestream agenda van Podiuminfo!

Concert gratis

Deze livestream was gratis te bekijken.

EXTRA INFORMATIE

Als Valentina en Mathieu staan te kokkerellen in de Baroegkeuken zodat bands en vrijwilligers kunnen smikkelen, staat de muziek daar vaak harder dan in ‘t Baroegcafé. Omdat de keuken buiten gebruik is vanwege pandemierengeneuk, gaan de kabaalkoks hun favo nummers op het Baroegpodium door de speakers blazen. Geen idee wat ze naast punk, hardcore en Oi! gaan draaien, maar we hebben sowieso Kid Kapichi meermaals boven het culinaire hakken en zagen uit horen knallen.

We streamen via: Twitch