concert: DeWolff in TivoliVredenburg op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2021

  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
VR.
05 FEB
DEWOLFF Ronda, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma DeWolff
Concert gratis
Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels 8 studioplaten en twee liveplaten op zak. Met hun afgelopen jaar verschenen Tascam Tapes nog vers op ons netvlies, verschijnt op vrijdag 5 februari alweer hun nieuwste album genaamd WOLFFPACK. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een virtuele album release show live vanuit de Ronda in TivoliVredenburg.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DeWolff in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto DeWolff te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto DeWolff te ParkCity Live 2015-zondag Foto DeWolff te Parkcity Live 2019 Foto DeWolff te Bluesrock Festival Tegelen 2019 Foto DeWolff te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014
 
Bekijk alle 274 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws