concert: Drumcorps / Igorrr / Otto Von Schirach in Doornroosje op ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

  • Otto Von Schirach
    State-X New Forms 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Igorrr
    Baroeg Open Air 2015
ZA.
13 NOV
DRUMCORPS / IGORRR / OTTO VON SCHIRACH Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Toegang 22

EXTRA INFORMATIE

Igorrr is het soloproject project van Fransman Gautier Serre, maker van een mix van metal, breakcore, jazz, klassiek, klezmer, nintendocore en nog veel meer. Igorrr klinkt als Igorrr. Uiterst origineel en maf, maar nergens geforceerd. Onlangs is het nieuwe album ‘Spirituality and Distortion’. De plaat gaat verder waar de meesterlijke voorganger ‘Savage Sinusoid’ gebleven was. De briljante volle productie is gebleven en het vakmanschap is naar een nog hoger niveau getild. Gebleven zijn ook de ingenieuze schizofrene nummers die barsten van de melodie. De experimentele mix werkt betoverend en bevreemdend tegelijkertijd. Het prikkelt de zintuigen tot het maximale. Laat je omver blazen door Igorrr, want dit is een act die ook op het podium weet te overtuigen. Live wordt Gautier Serre bijgestaan door de klassiek geschoolde zangeres Laure Le Prunenec, zanger en meestergrunter Laurent Lunoir en de geweldige drummer Sylvain Bouvier.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Drumcorps / Igorrr / Otto Von Schirach in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Drumcorps, Igorrr, Otto Von Schirach

Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015 Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015 Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015
 
Bekijk alle 3 foto's van Drumcorps
Bekijk alle 10 foto's van Igorrr
Bekijk alle 5 foto's van Otto Von Schirach

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals