concert: The Hubschrauber in Merleyn op VRIJDAG 25 JUNI 2021

VR.
25 JUN
THE HUBSCHRAUBER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma The Hubschrauber
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Hubschrauber in Merleyn
Tickets The Hubschrauber:
vr 25 jun
Merleyn, Nijmegen
€ 9,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Nijmeegse band, The Hubschrauber, maakt melancholische, eigenzinnige alternative met invloeden van Sparklehorse, Radiohead, dEUS en The National. Het debuutalbum ‘Kepler-186f’ werd gelanceerd met een Chinese maansonde en letterlijk de ruimte ingeschoten.

2020 beloofde een mooi jaar voor the Hubschrauber te worden met o.a. de release van hun tweede album, een optreden op het Valkhof festival en de eer om als eerste Gelderse ambassadeurs van de vrijheid door het land te trekken. Helaas weten we allemaal wat 2020 zelf voor ogen had. Hubschrauber liet zich echter niet kisten en heeft van de verloren tijd gebruik gemaakt om nieuw werk te schrijven. Dat resulteerde in een nieuwe EP. Ook bezoekers die bij de Roosje Ontwaakt show waren zullen dus verrast worden op dit dubbele release feestje met nieuwe muziek en nóg nieuwere muziek.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Hubschrauber in Merleyn plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws