concert: The Hubschrauber in Doornroosje op VRIJDAG 25 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Hubschrauber in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
25 JUN
THE HUBSCHRAUBER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma The Hubschrauber
Concert uitverkocht
The Hubschrauber in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 25 jun
1,5 Meter Show: The Hubschrauber (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

De Nijmeegse band, The Hubschrauber, maakt melancholische, eigenzinnige alternative met invloeden van Sparklehorse, Radiohead, dEUS en The National. Het debuutalbum ‘Kepler-186f’ werd gelanceerd met een Chinese maansonde en letterlijk de ruimte ingeschoten.

2020 beloofde een mooi jaar voor the Hubschrauber te worden met o.a. de release van hun tweede album, een optreden op het Valkhof festival en de eer om als eerste Gelderse ambassadeurs van de vrijheid door het land te trekken. Helaas weten we allemaal wat 2020 zelf voor ogen had. Hubschrauber liet zich echter niet kisten en heeft van de verloren tijd gebruik gemaakt om nieuw werk te schrijven. Dat resulteerde in een nieuwe EP. Ook bezoekers die bij de Roosje Ontwaakt show waren zullen dus verrast worden op dit dubbele release feestje met nieuwe muziek en nóg nieuwere muziek.”

Gerelateerd nieuws