concert: Allegaeon / Archspire / Black Crown Initiate / Rivers of Nihill in Doornroosje op ZATERDAG 04 DECEMBER 2021

ZA.
04 DEC
ALLEGAEON / ARCHSPIRE / BLACK CROWN INITIATE / RIVERS OF NIHILL Paarse Zaal, 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Toegang 24, vvk 22

EXTRA INFORMATIE

Rivers of Nihil uit Amerika heeft met hun album 'Where Owls Know My Name' uit 2018 grote indruk gemaakt. De plaat was terug te vinden in vele jaarlijstjes. De sound van deze Amerikanen is ambitieus en neigt naar de technische progressieve kant binnen de death metal.
Bij Archspire val je van de ene in de andere verbazing. Het is adembenemend wat de Canadezen laten horen op de albums ‘The Lucid Collective’ en ‘Relentless Mutation’ uit 2017. Razendsnelle doch geavanceerde en pakkende techdeath van de bovenste plank. Het is knap hoe de band zowel catchy melodieën en zeer energieke, technische passages combineert zonder het nummer uit het oog te verliezen.
Allegaeon is iets melodieuzer qua sound. Hun nummers kennen een duidelijke kop en een staart. Een ware blend van snelle riffs en drums, technische hoogstandjes, melodische stukken en zo nu en dan een prachtige akoestische interval.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert gaat op zaterdag 11 december 2021 10:00 van start.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Allegaeon / Archspire / Black Crown Initiate / Rivers of Nihill in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Allegaeon, Archspire, Black Crown Initiate, Rivers of Nihill

Foto Allegaeon te FortaRock 2019, Zondag
 
Bekijk alle 1 foto's van Allegaeon

Leden die hier naar toe gaan