concert: The Slow Show in De Oosterpoort op VRIJDAG 25 FEBRUARI 2022

  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
VR.
25 FEB
THE SLOW SHOW Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2022
Hoofdprogramma The Slow Show

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 28 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 25 februari 2022.

Concert uitverkocht
The Slow Show in De Oosterpoort is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 25 feb
The Slow Show + Support: The Visual (solo)
De Oosterpoort, Groningen
€ 20,90

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor The Slow Show aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Het leven vliegt voorbij en daarom is The Slow Show een band om te koesteren. De groep is vernoemd naar een nummer van The National en schrijft popmuziek om het grote plaatje en de lange termijn te laten inklinken. De liedjes hebben een herfstige pracht maar onthullen een tweede gezicht in de details.  Alles aan The Slow Show is dienend aan het onmiskenbare stemgeluid van zanger Robert Goodwin dat  bezeten, expressief en vol met littekens is.De nieuwste langspeler Lust And Learn breekt het geluid van The Slow Show open door een klein beetje tegen de gewoonlijke werkwijze aan te schuren. Veel liedjes, zoals Vagabond en Sharp Scratch, bewaren de spontaniteit en het schetsmatige van de originele demo’s, als broodnodig tegenwicht van alle verfijnde instrumentatie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Slow Show in De Oosterpoort plaatsvindt.

Foto's van The Slow Show

Foto The Slow Show te The Slow Show - 15/10 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto The Slow Show te The Slow Show - 15/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 52 foto's van The Slow Show

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan