concert: The Slow Show in De Oosterpoort op VRIJDAG 25 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Slow Show in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
25 FEB
THE SLOW SHOW Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2022
Hoofdprogramma The Slow Show

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 28 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 25 februari 2022.

Concert uitverkocht
The Slow Show in De Oosterpoort is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Het leven vliegt voorbij en daarom is The Slow Show een band om te koesteren. De groep is vernoemd naar een nummer van The National en schrijft popmuziek om het grote plaatje en de lange termijn te laten inklinken. De liedjes hebben een herfstige pracht maar onthullen een tweede gezicht in de details.  Alles aan The Slow Show is dienend aan het onmiskenbare stemgeluid van zanger Robert Goodwin dat  bezeten, expressief en vol met littekens is.De nieuwste langspeler Lust And Learn breekt het geluid van The Slow Show open door een klein beetje tegen de gewoonlijke werkwijze aan te schuren. Veel liedjes, zoals Vagabond en Sharp Scratch, bewaren de spontaniteit en het schetsmatige van de originele demo’s, als broodnodig tegenwicht van alle verfijnde instrumentatie.

Foto's van The Slow Show

Foto The Slow Show te The Slow Show - 18/10 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 21/10 - Metropool Enschede Foto The Slow Show te London Calling #1 2015 Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet
 
Bekijk alle 71 foto's van The Slow Show

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest