concert: Altın Gün in De Oosterpoort op VRIJDAG 26 FEBRUARI 2021

  • Altın Gün
    Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Altın Gün
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Anne-Marie Kok
VR.
26 FEB
ALTIN GÜN Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2021
Hoofdprogramma Altın Gün

EXTRA INFORMATIE

De Turks-Amsterdamse psych-folkband Altin Gün stond al voor een dansende massa in een volle Grote Zaal tijdens Noorderslag, met hun opwindende mix van Turkse folk, psychedelica, funk en rock. Eind februari komt de zeskoppige band een album rijker terug naar De Oosterpoort voor twee shows in de Kleine Zaal.

Altin Gün staat inmiddels bekend om invloeden uit het verleden en het heden samen te voegen tot catchy, upbeat popliedjes. Deze reputatie piekte met het tweede album, dat voor een Grammy genomineerd is. Het derde album Yol zet deze trend voort.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Altın Gün in De Oosterpoort plaatsvindt.

Foto's van Altın Gün

Foto Altın Gün te Paleo Festival 2018 Foto Altın Gün te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Altın Gün te Paleo Festival 2018 Foto Altın Gün te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Altın Gün te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto Altın Gün te Metropolis Festival 2017
 
Bekijk alle 40 foto's van Altın Gün

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws