concert: Altın Gün in De Oosterpoort op VRIJDAG 26 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Altın Gün
    Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Altın Gün
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Altın Gün in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
26 FEB
ALTIN GÜN Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2021
Hoofdprogramma Altın Gün

EXTRA INFORMATIE

De Turks-Amsterdamse psych-folkband Altin Gün stond al voor een dansende massa in een volle Grote Zaal tijdens Noorderslag, met hun opwindende mix van Turkse folk, psychedelica, funk en rock. Eind februari komt de zeskoppige band een album rijker terug naar De Oosterpoort voor twee shows in de Kleine Zaal.

Altin Gün staat inmiddels bekend om invloeden uit het verleden en het heden samen te voegen tot catchy, upbeat popliedjes. Deze reputatie piekte met het tweede album, dat voor een Grammy genomineerd is. Het derde album Yol zet deze trend voort.

Foto's van Altın Gün

Foto Altın Gün te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Altın Gün te Altın Gün - 29/04 - Patronaat Foto Altın Gün te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Altın Gün te Lowlands 2022 - zaterdag Foto Altın Gün te Best Kept Secret 2022 - vrijdag Foto Altın Gün te Lowlands 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 80 foto's van Altın Gün

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws