concert: Alex Roeka - Rauwe Genade in Theater en Congrescentrum De Hanzehof op WOENSDAG 14 APRIL 2021

WO.
14 APR
ALEX ROEKA - RAUWE GENADE Oosterberg Buitensociëteit (concertzaal), 20:00 uur Theater en Congrescentrum De Hanzehof, Zutphen
2021
Hoofdprogramma Alex Roeka

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 19 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 14 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Na ruim 40 jaar in steden te hebben gewoond, trekt zanger Alex Roeka zich door omstandigheden gedwongen terug in een Zeeuws dorp.
Gevraagd en ongevraagd komen familie, vrienden, verdwaalde randfiguren en schimmen uit het verleden de stilte verstoren met hun verhalen, herinneringen, vragen, verwijten, hun vreemde gedachtespinsels, ideeën en plannen. Ondertussen stevig gebruik makend van de ijskast.
Deze combinatie van landelijke rust en menselijk rumoer is blijkbaar een goede voedingsbodem voor het schrijven, want na een korte hapering in het creatieve proces vliegen de liedjes en verhalen er bij Roeka weer de een na de ander uit. Meer dan genoeg voor een nieuw theaterprogramma.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater en Congrescentrum De Hanzehof in Zutphen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Alex Roeka - Rauwe Genade in Theater en Congrescentrum De Hanzehof plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws