concert: Joep Beving in Paard op WOENSDAG 07 APRIL 2021

  • Joep Beving
    Joep Beving - 06/04 - Paradiso
    © Conny van den Heuvel
  • Joep Beving
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag
WO.
07 APR
JOEP BEVING Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Joep Beving

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 08 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 07 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joep Beving  in Paard
Tickets Joep Beving :
wo 07 apr
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Een eigenzinnige kijk op neo-klassiek is wat Joep Beving er op nahoudt. De componist lijkt evenveel inspiratie te halen uit Radiohead als uit Mahler. Een beetje minimalistisch, een beetje melodisch en vooral heel erg mooi. Beving is niet voor niets een van Nederlands populairste klassieke musici. Geliefd door liefhebbers van klassiek, maar ook door de die-hard X-Ray fanaten op Lowlands die een stukje rust zoeken in hun playlist. Op 7 december en 8 december staat Joep Beving bij ons in de Grote Zaal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joep Beving in Paard plaatsvindt.

Foto's van Joep Beving

Foto Joep Beving te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Best Kept Secret 2018 - dag 3 Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg Foto Joep Beving te Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag
 
Bekijk alle 36 foto's van Joep Beving

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws