concert: The Animals & Friends in Neushoorn op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021

ZA.
11 DEC
THE ANIMALS & FRIENDS Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2021
Hoofdprogramma The Animals & Friends

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 03 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 11 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Animals & Friends in Neushoorn
Tickets The Animals & Friends:
za 11 dec
Neushoorn, Leeuwarden
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Wanneer het over de golf van rock-‘n-roll die in 1964 de wereld overspoelt gaat, wordt The Animals in één adem genoemd met The Beatles, The Rolling Stones en The Yardbirds. Hun eerste single ‘Baby let me take you home’ doet nog niet zoveel in de hitlijsten, maar heeft wel de kenmerkende Animals-sound met orgel, elektrische gitaar en Eric Burdon’s gigantische stem. Twee maanden later scoren ze hun grootste hit met ‘House of the rising sun’. Nu, meer dan 50 jaar later toeren originele drummer John Steel en toetsenist Mickey Gallagher nog steeds met hun tijdloze evolutie van de rhythm-‘n-blues de wereld over. Samen met Danny Handley op zang en gitaar en Roberto Ruiz op bas en zang zijn zij The Animals & Friends en spelen ze de beestachtige hits van weleer die iedereen luidkeels meezingt. Maak je klaar voor een avond legendarische muziek met The Animals & Friends!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Animals & Friends in Neushoorn plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws