concert: CLEAN PETE'S KERSTSHOW in De Oosterpoort op ZONDAG 20 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Anne Soldaat
    Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (CLEAN PETE'S KERSTSHOW in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 DEC
CLEAN PETE'S KERSTSHOW Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2020

EXTRA INFORMATIE

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket.

Foto's van Anne Soldaat, Clean Pete, Lucky Fonz III, Ruben Hein

Foto Anne Soldaat te Dauwpop 2022 Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 1/2 - Hedon Foto Anne Soldaat te Crossing Border Den Haag 2012
 
Bekijk alle 39 foto's van Anne Soldaat
Bekijk alle 10 foto's van Clean Pete
Bekijk alle 47 foto's van Lucky Fonz III
Bekijk alle 28 foto's van Ruben Hein

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws