concert: Milow in De Oosterpoort op ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Milow in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
26 SEP
MILOW Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2021
Hoofdprogramma Milow

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor maandag 14 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 26 september 2021.

EXTRA INFORMATIE

Het is ruim tien jaar geleden dat dat de zanger internationaal doorbrak met de monsterhit 'Ayo Technology'. Dat jubileum viert de Vlaming samen met het Antwerp Philharmonic Orchestra vanavond in het vrijwel uitverkochte Amsterdamse Carré. De laatste keer dat de zanger een uitgebreide clubtour deed is alweer vier jaar geleden. Doornroosje in Nijmegen, Effenaar in Eindhoven, Paard in Den Haag, SPOT in Groningen, TivoliVredenburg in Utrecht en Parkstad Limburg Theaters in Heerlen zijn de zalen die Milow later dit jaar zullen ontvangen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Milow

Foto Milow te Indian Summer Festival 2014 Foto Milow te Parkpop 2009 Foto Milow te deBeschaving 2008 Foto Milow te Dijkpop 2012 Foto Milow te Indian Summer Festival 2014 Foto Milow te Pinkpop 2009
 
Bekijk alle 94 foto's van Milow

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan