event: Vunzige Deuntjes: Bizzey in Burgerhaven op ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bizzey
    Bizzey - 16/02 - AFAS Live
    © Parcifal Werkman
  • Bizzey
    Bizzey - 16/02 - AFAS Live
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Vunzige Deuntjes: Bizzey in Burgerhaven) verplaatst naar zaterdag 27 februari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 NOV
VUNZIGE DEUNTJES: BIZZEY 20:00 uur Burgerhaven, Deventer (door: Burgerweeshuis )
2020
Hoofdprogramma Bizzey

EXTRA INFORMATIE

Tijd voor weer een vunzig verzetje in Deventer! En niet zomaar eentje, nee: niemand minder dan vunzige favoriet Bizzey komt mee om dat batterijtje na een lange afwezigheid weer vol te stoppen met vunzige vitamientjes. Kunnen jullie weer even vooruit!

Op zaterdag 28 november vind je ons in de Burgerhaven, waar je kunt genieten van deuntjes, sit down-dansjes, en safe sjansjes. Iets andere setting dan je van ons gewend bent, maar zeker niet minder gezellig. Kom meedoen liefjes, we hebben jullie gemist!

Tickets voor dit event gaan per tafel voor 2 of 4 personen.

Foto's van Bizzey

Foto Bizzey te Zwarte Cross Festival 2019 Foto Bizzey te Pal Mundo Outdoor 2022 Foto Bizzey te Bizzey - 16/02 - AFAS Live Foto Bizzey te Pal Mundo Outdoor 2022 Foto Bizzey te Zwarte Cross Festival 2019 Foto Bizzey te Future Urban Legends - 20/10 - AFAS Live
 
Bekijk alle 62 foto's van Bizzey

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws