concert: Brigitte Heitzer en Rene van Kooten - Doen het samen in TAQA Theater De Vest op VRIJDAG 18 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Brigitte Heitzer en Rene van Kooten - Doen het samen in TAQA Theater De Vest) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
18 DEC
BRIGITTE HEITZER EN RENE VAN KOOTEN - DOEN HET SAMEN 21:00 uur TAQA Theater De Vest, Alkmaar
2020

EXTRA INFORMATIE

Bijzonder muziekprogramma met verzoeknummers van het publiek

Brigitte en René zoeken in het theater ‘in het nieuwe normaal’ naar manieren om elkaar en het publiek te leren kennen.

Een voorstelling waarin verbinding centraal staat. Verbinding is iets waar we nu misschien wel meer dan ooit behoefte aan hebben. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Klassiekers uit Jesus Christ Superstar tot Evita en Les Misérables en van Neil Diamond tot Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans.

Daarnaast zijn Brigitte en René benieuwd naar de verhalen van het publiek. Zo wordt elke avond anders, elke avond uniek, met elkaar samengesteld.

Weg met de scheidslijnen tussen de hokjes pop, rock, musical, etc. Alleen nog maar muziek en verhalen die verbinden.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws