concert: The Best of the Carpenters in TAQA Theater De Vest op ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020

ZA.
28 NOV
THE BEST OF THE CARPENTERS 21:30 uur TAQA Theater De Vest, Alkmaar
2020

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 november 2020.
Dat is 99 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld. Broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters is nu eindelijk in het theater te beleven, een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Het is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

Foto's van Edward Reekers, L'dia on Bass, Peter Krako

Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Ayreon - 12/09 - 013
 
Bekijk alle 4 foto's van Edward Reekers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws