concert: The Best of the Carpenters in Theater De Klinker op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Best of the Carpenters in Theater De Klinker) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
31 OKT
THE BEST OF THE CARPENTERS 19:30 uur Theater De Klinker, Winschoten
2020

EXTRA INFORMATIE

In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld. Broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters is nu eindelijk in het theater te beleven, een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Het is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

Foto's van Edward Reekers, Lydia van der Meer, Peter Krako

Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Ayreon - 12/09 - 013
 
Bekijk alle 4 foto's van Edward Reekers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws