concert: Mylene & Rosanne - #twintytwinty in Theaters Tilburg op ZONDAG 25 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mylene & Rosanne - #twintytwinty in Theaters Tilburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
25 OKT
MYLENE & ROSANNE - #TWINTYTWINTY 15:30 uur Theaters Tilburg, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Mylene & Rosanne

EXTRA INFORMATIE

Mylène en Rosanne bekend van o.a. het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now zijn als onafscheidelijke identieke tweeling samen al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden en inmiddels honderdvijftig duizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok hebben, en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden, is het tijd voor een vrolijk en spetterend, maar coronavrij concert in de theaters.

Mylène en Rosanne zullen naast hun eigen hits als “Me and my Selfie”, “Double Me”, “Sisters BFF” een originele Tik Tok maken en delen met hun publiek. Tik Tok is nu razend populair en ze kunnen niet wachten om dit met hun volgers te doen en te ontdekken. Ook bestaat de mogelijkheid hun vragen te stellen. En natuurlijk zal er veel gedanst worden. In deze wonderlijke tijden een gegarandeerd feest!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws