concert: GUIDO - Portraits of Tomorrow in De Meenthe op DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (GUIDO - Portraits of Tomorrow in De Meenthe) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 DEC
GUIDO - PORTRAITS OF TOMORROW 21:30 uur De Meenthe, Steenwijk
2020
Hoofdprogramma GUIDO

EXTRA INFORMATIE

Aan het rijtje Einaudi, Yann Tiersen, Ólafur Arnalds en Joep Beving kun je gerust GUIDO toevoegen. GUIDO is componist en pianist met een onmiskenbaar eigen stijl. Met zijn filmische, neo-klassieke muziek creëert hij momenten van innerlijke rust in de drukte van het dagelijks leven.

Hij bracht eerder al succesvol ingetogen en melancholische werken uit. Zo is zijn track ‘Aurora’ inmiddels bijna 1 miljoen keer online beluisterd. ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste theaterconcert waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist.

Waar GUIDO in zijn dagelijkse werk vertrekt vanuit televisiebeelden, is het proces voor ‘Portraits of Tomorrow’ nu omgedraaid: “Ik probeer mijn boodschap extra kracht te geven met het gebruik van visuals.” Tijdens ‘Portraits of Tomorrow’ maakt het publiek een reis langs verschillende emoties en momenten uit het leven. De combinatie van prachtige beelden en dromerige muziek zorgt ervoor dat je voor even uit je drukke bestaan wordt gehaald. GUIDO creëert met zijn show letterlijk innerlijke rust in de chaos van elke dag en raakt je tegelijkertijd met zijn muziek rechtstreeks in je ziel.

Gerelateerde concerten